Et mødelokale booking system der ikke skuffer

Er du tilfældigvis på udkig efter et mødelokale booking system? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Læs med her på hjemmesiden. Hvis du leder efter et mødelokale booking system, der er nemt at bruge og har alle de funktioner, du har brug for, så er Pronestor Planner et rigtigt godt valg. Med Pronestor Planner kan du nemt se, om dine deltagere er ledige, booke et mødelokale, der passer til din mødekapacitet, tilføje catering og udstyr, informere receptionen om besøgende og fakturere dit omkostningscenter. Alt sammen i ét flow. Desuden er Pronestor Planner integreret med Outlook, så du kan administrere dine mødelokaler og bookinger direkte fra din e-mailindbakke. Lyder dette mødelokale booking system som noget for dig? Så tøv ikke med at hoppe ind på hjemmesiden hvor du kan læse meget mere om dette fantastiske mødelokale booking system.

Det har aldrig været nemmere med det mobile mødelokale booking system

Det er lige blevet endnu nemmere at booke et mødelokale med det nye mobile mødelokale booking system. Du kan nu booke et mødelokale på farten og få adgang til dine bookinger via en hvilken som helst smart enhed. Så uanset om du bruger din telefon, tablet eller computer, kan du altid holde dig organiseret og have styr på din tidsplan. Og med den nye iOS- og Android-app har det aldrig været nemmere at komme i gang. Book i dag, og gør dit næste møde til en leg.

Komplet overblik med mødelokale booking system

Det er nemt og ligetil at reservere mødelokaler med Pronestor Planner. Vores mødelokale booking system til booking af mødelokaler giver dig et komplet overblik over, hvilket udstyr der er tilgængeligt i hvilke lokaler, så du nemt kan arrangere møder med alt det, du har brug for. Hvis du vil arrangere en videokonference, skal du blot finde et lokale med det rette udstyr og booke det. Inviter derefter dine kolleger til at deltage i mødet – uanset om de befinder sig på den anden side af byen eller på den anden side af kloden. Med Pronestor Planner er det nemt og effektivt at booke et mødelokale – så du kan fokusere på det, der virkelig er vigtigt: selve mødet. Prøv det i dag, og se, hvor nemt det er at være organiseret og have styr på dit mødelokale booking system.