Forbind din Shopify-webshop med dine foretrukne transportører

Er du ansvarlig for den daglige drift af en Shopify-webshop? Ønsker du spare tid ved at automatisere hele dit ordreflow og forbinde alle dine foretrukne transportører til din webshop?

Den danske alt-i-en fragtplatform fra Silkeborg, Webshipper, har løsningen til dig!

Webshipper står for automatiseringen af forsendelse og logistik for mere end 2500+ europæiske webshops, og er specialister i at skalere webshops ved at optimere logistikken og ordrehåndteringen globalt. Et omfattende bibliotek af ERP, e-commerce og WMS-software forbindes på tværs af grænser, så du nemt og sikkert kan skalere din webshop både inden for og uden for landet grænser. Det betyder, at du med Webshipper og Shopify får skabt det bedst mulige fundament for at sende varer internationalt og begå dig på det globale marked. 

Med en løsning hos Webshipper kan du altid forbinde din Shopify webshop med alle dine foretrukne transportører. Det er hurtigt, enkelt og ligetil, og Webshipper har et væld af integrationsmuligheder. Det betyder, at når dine kunder er færdige med at undersøge produkterne, shoppe på din webshop og har tilføjet de ønskede varer til deres kurv, vil de få vist dine transportørers leveringsmuligheder direkte i checkout. Med Shopify Shipping fra dine udvalgte transportører, er dine kunder garanteret den bedste shoppingoplevelse.

Webshippers løsninger er lavet for at gøre livet og ordrehåndteringen nemmere for dig som webshop-ejer. Det er derfor en selvfølge for Webshipper, at selve opsætningen og synkroniseringen mellem din Shopify-webshop og Webshipper skal være lige så nem. Når du har registreret, at din Shopify-webshop skal synkroniseres med Webshipper, vil alle ordrer foretaget på webshoppen vises i fragtportalen. Du har derved kun brug for én platform til alle trin i din ordrehåndtering. En automatiseret fragtløsning til din Shopify-webshop med et fuldt overblik over alle processer på én platform, vil spare dig for enorme mængder af tid og energi – tid som du garanteret kan bruge på vigtigere, mere presserende ting i din webshop.

Webshipper har gjort det muligt for ejere af Shopify-webshops at forbinde disse til mere end 70 transportører. Det gør en kombination af Webshipper og Shopify til den perfekte samarbejdspartner, hvis du som ansvarlig for en Shopify-webshop ønsker at skalere og komme ud på det internationale marked. Det eneste du skal sørge for er at finde din foretrukne transportør, som kan levere de tjenester, du ønsker til skaleringen af din webshop. Uagtet om det er at blive den bedste webshop i Danmark, eller om dine drømme har mere internationale fornemmelser.