Køb nyt udstyr fra Nitecore hos SECTRO

Trænger du til at få opdateret dit grej? SECTRO hjælper dig med alt inden for udstyr til sikkerhedssektoren til skarpe priser og i høj kvalitet. Find nyt Nitecore og Tasmanian Tiger udstyr, og bestil dine varer hjem allerede i dag!

SECTRO har kvalitetslygter fra Nitecore til ethvert behov

Nitecore producerer alt fra hverdagslommelygter til mere kraftige, taktiske lygter og lygter til foto. Nitecore er, grundet den højre kvalitet, en af de førende producenter af lygter og benyttes i høj grad af professionelle, herunder blandt andet militærfolk, politi, vagter og sportsfolk. Hvad end du er på udkig efter en lille nøgleringslygte eller en større taktisk lygte med kraftig lysstyrke, så har Nitecore, hvad du skal bruge. Lygterne fra Nitecore sælges inkl. et genopladeligt batteri, som desuden også kan købes på webshoppen til konkurrencedygtige priser, så du har mulighed for at have et ekstra med på farten, så du er sikker på, du altid kan få lys. Nitecore forhandler også andet tilbehør, som du kan finde direkte på www.sectro.dk, herunder klemmekontakt til din Nitecore lygte samt en kraftfuld powerbank i et kompakt og let design. Denne er vandtæt såvel som robust og egner sig derfor godt til outdoor aktiviteter.

Du kan finde premium Tasmanian Tiger udstyr

Tasmanian Tiger producerer professionelt militærudstyr i materialer af høj kvalitet med fokus på funktionalitet og kundens specifikke behov. Tasmanian Tiger udstyr er robust og tåler den hårdføre behandling, som det kræves af outdoorudstyr. På webshoppen finder du blandt andet Tasmanian Tiger udstyr i form af gode bælter, håndjernstasker, lygtehylstre, radiotasker og forskellige rygsække til skarpe priser. Tasmanian Tiger udstyr passer til alverdens formål. Find rummelige tasker fra Tasmian Tiger med plads til alt dit udstyr, hvad end du skal på vandretur, militære opgaver eller noget helt tredje. Tasmanian Tiger udstyr er både er moderne og funktionelt. Når det kommer til design, er intet overladt til tilfældighederne – hver et rum, lomme og strop, du finder på dit Tasmanian Tiger udstyr er gennemtænkt og designet udarbejdet med forbrugeren i centrum.

Når du bestiller dit nye Nitecore og Tasmanian Tiger udstyr fra www.sectro.dk, er du sikret prismatch, hvilket betyder, at skulle du finde en vare billigere hos en anden forhandler, matcher SECTRO denne pris. Du er dermed altid sikret den bedste pris på dit udstyr. Derudover tilbyder butikken gratis fragt ved køb over 400 kr. og dag-til-dag lavering samt 20 dages fuld returret.