Læs flere bøger med Kindle Paperwhite

Var et af dine nytårsforsæt også at læse flere bøger? Det er i hvert fald et mål for mange, at de gerne vil læse flere bøger. Men for mange er det desværre også noget, der fortsat er ønsketænkning – og det er en skam.

Hvis du er en af dem, der gerne vil læse flere bøger, men endnu ikke har fået drømmen realiseret, så er det måske på tide, at du får investeret i en Kindle Paperwhite. Dette er den mest omtalte og måske bedste enhed til at læse bøger, hvorfor du uden tvivl vil få stor glæde af netop denne model.

Læs mere med Kindle Paperwhite

En af grundene til, at mange ikke får læst de bøger, de gerne vil, er ifølge dem selv, at de ikke har tiden til det. Og måske er det rigtigt. Hverdagen kan være hektisk – men jo mere hektisk hverdagen er, jo vigtigere er det, at du får sat tid af til at læse en bog en gang imellem.

Hvis du gør det til en rutine at læse på din Kindle Paperwhite fra eBookReader.dk i bare ti eller tyve minutter hver dag, så vil du hurtigt mærke, at du også får ti eller tyve minutter, hvor hovedet kan koble fra. Og du vil have mere overskud til at klare resten af hverdagens gøremål.

Brug transporttiden fornuftigt

Hvis du benytter dig af offentlig transport, så er det én af mulighederne for, at du kan få læst mere, hvis du har en Kindle E-bogslæser. På den måde slipper du for at slæbe rundt på en stor og tung bog. Som regel bærer vi nok i forvejen – og særligt hvis du benytter dig af offentlig transport.

Når du har en Kindle Paperwhite med dig, er det også muligt at udnytte de tidspunkter i løbet af dagen, hvor du har fem eller ti minutters pause til at læse. Her sidder vi ofte på sociale medier, og selvom det nogle gange er den helt rigtige måde at koble fra på, så er det også nogle gange frustrerende spildtid.

Kindle Scripe – til dig der ønsker en multifunktionel enhed

Hvis du også godt kan lide at skrive lister, tage noter og så videre, så er det ikke en Kindle Paperwhite, du skal have fat i, men derimod en Kindle Scripe. Med denne kan du nemlig skrive og supplere dine bøger med lister, noter og andet, og du finder det hele hos eBookReader.dk.