Læs mere omkring Google Analytics 4 her

Google Analytics 4 er en nyere version af Google Analytics, der blev lanceret i 2020. Google har meddelt, at alle Universal Google Analytics-konti vil blive lukket ned fra den 1. juli 2023, så du skal bruge GA4 i fremtiden. Det betyder, at du ikke længere vil modtage data om de besøgende på dit website, som du har gjort tidligere, men Google har allerede en løsning klar. Google Analytics 4 giver mere præcise og pålidelige data, så du fortsat kan følge dit websteds ydeevne og forbedre dine markedsføringsstrategier. Takket være GA4 vil du kunne få en bedre forståelse af dine kunder og deres adfærd, så du kan give dem en bedre oplevelse generelt. Ønsker du at vide mere, så klik her.

Masser af nye funktioner og fordele

Google Analytics 4 er den nyeste version af Google Analytics, og den indeholder en række nye funktioner og fordele. For at komme i gang med Google Analytics 4 skal du oprette en konto eller en ejendom for at komme i gang. Hvis du allerede har en eksisterende Google Analytics-konto, anbefaler vi, at du opretter en ny ejendom til Google Analytics 4. På den måde kan du drage fordel af alle de nye funktioner uden at påvirke dine eksisterende data. Hvis du vil oprette en ny Google Analytics 4-ejendom, skal du logge ind på din Google Analytics-konto og klikke på fanen Admin. Klik på + Opret ejendom i kolonnen Ejendomme i kolonnen Ejendomme.

Installere dit næste tag hurtigt og nemt med Google Analytics 4

Google Analytics 4 (GA4) er den nyeste version af Google Analytics, og den tilbyder en række fordele i forhold til de tidligere versioner. En af de største fordele er, at GA4 kan installeres ved hjælp af Google Tag Manager (GTM). GTM er et værktøj, der giver dig mulighed for at administrere alle dine website tags ét sted. Det betyder, at hvis du har flere tags fra forskellige tjenester (f.eks. Google Ads, Facebook Pixel, GA4 og Universal Analytics), kan du indlæse dem alle hurtigt og nemt med GTM. Ved at installere GA4 med GTM kan du også vide præcis, hvor dine scripts er placeret, hvilket kan være nyttigt i forbindelse med fejlfinding.