Leje af tæpperenser – EC Maskinudlejning

Har du alt for længe ventet med hovedrengøringen inde og ude? Nu kan du få smukke, rene tæpper og møbler ved leje af tæpperenser fra EC Maskinudlejning, og lej en højtryksrenser i dag, så du kan fjerne støv og irriterende alger. Bor du i København, bliver dine havemøbler dækket af støv, og uden for storbyen i nærheden af marker klistrer alger sig på vægge, skraldespandsstativer og fuglebade. Bestil inden klokken 15, og få tæpperenseren og højtryksrenseren leveret mellem klokken 16 og 20.

Leje af tæpperenser er nemt hos EC Maskinudlejning

Ved leje af tæpperenser med 2 mundstykker kan du nemt komme i gang med hovedrengøringen. Når du betjener tæpperenseren, bruger du den som en støvsuger. Forskellen er bare, at du først har fyldt sæbevand på. Tæpperenseren vasker dine væg-til-væg-tæpper, løse tæpper og møbler med sæbevandet, og bagefter suger den det snavsede vand op. Dine møbler og tæpper bliver friske at se på og ikke til at kende igen. Brug tæpperenserens store mundstykke til tæpperne og det mindre mundstykke til møblerne. Det lille mundstykke egner sig også fantastisk til måtterne og sæderne i din bil. Det koster en brøkdel af at få bilen renset ved et firma.

Husk at bestille tabletter med til Kärcher Puzzi, som tæpperenseren hedder, så du får den rette dosering af sæbevandet. De er meget enkle at bruge, tag blot en tablet pr. opfyldning. Bestil leje af tæpperenseren på www.ec-maskinudlejning.dk inden klokken 15, og kom i gang med hovedrengøringen allerede i aften.

Lej en højtryksrenser, og få hurtigt renset udendørs

Bor du i København, er dine havemøbler og dit fuglebad måske dækket af støv fra trafikken. Uden for storbyen, hvor landmændene gøder, er dine borde, stole og skraldespandsstativer dækket af et lag alger. Kom skidtet til livs ‒ lej en højtryksrenser før klokken 15, og få den leveret mellem klokken 16 og 20.

Den højtryksrenser, du kan leje, er en kompakt, trefaset hedvandsrenser. Du flytter den nemt rundt, da den har hjul. Tilslut vand og strøm til højtryksrenseren, og indstil trykket ved at starte med lavt tryk. Tilsæt det kemikalie, du skal bruge. Maskinen blander det selv med vandet. Du betjener den bare ved at trykke på knappen. Det kræver ingen specialtilladelse at bruge højtryksrenseren, men brug lige 20 minutter på at lære den at kende. Lej en højtryksrenser over en weekend, for når først du er kommet i gang, bliver du inspireret til at fjerne fastgroede lag af skidt fra flere af dine ting udenfor.

Bestil leje af tæpperenser i dag, lej en højtryksrenser, og husk at bestille rengøringstabletter med. Virksomhedens ejer, Emil Christiansen, forklarer dig gerne, hvordan du skal bruge højtryksrenseren. Bestil nu på www.ec-maskinudlejning.dk, og kom i gang med arbejdet i aften eller i morgen.