Lite-House har alu profiler og lysskinner

Alu profiler til LED strips har den store fordel, at de fordeler varmen fra LED strippen og dermed øger båndets levetid med 30 procent. Du kan også få lysskinner til skinnespots, og de er en anden slags. For både belysning fra LED strips og skinnespots gælder, at du slipper for pendler, der hænger lavt, og som du kan risikere at få i hovedet. Vælg alu profiler, LED strips, lysskinner og skinnespots hos Lite-House.

Få smarte alu profiler til LED strips fra Lite-House

Du får alu profiler til LED strip med forskellige spændinger, 230 V, 24 V og 12 V. Desuden bliver montagen pæn i alu profiler. Der er flere modeller af dem. Brug for eksempel alu profiler med LED strips til din loftsbelysning og få glæde af dine strips i længere tid. Kontakt virksomheden via mail eller telefon for at høre om dine muligheder.

Du får store alu profiler, som du kan bruge til både 230 V LED strips og strips med lav spænding. De måler 35 x 35 mm og er forsynet med endestykker og en afskærmning af plast til fordeling af lysskæret. Ønsker du mindre alu profiler, må du gå ned på 12 eller 24 V.

Alu profil 1 er til 12 og 24 V og er til indbygning, så disse alu profiler flugter stort set med loftspladen. De er også forsynet med plastafskærmning. Den synlige del af profilet er alufarvet, og på www.lite-house.dk kalder de plastfarven opal.

Alu hjørne profil 6 er til montage mellem for eksempel væg og loft. Alu profiler af den type er vinkelrette og er også beregnet til lavvolt LED strips. Den tilhørende plastprofil er buet.

Overvej en lysskinne til stemningsfulde skinnespots

Du får en Astro 1-faset lysskinne til 230 V skinnespots i både 1 og 2 meter. Du kan vælge mellem hvid og sort. Husk at bestille tilslutnings- og endestykker til dine lysskinner. Du kan nemt tilpasse lysskinner med en nedstryger og montere dem med batteridrevet bore- og skruemaskine, plugs og skruer. Når du monterer dem, skal du slå strømmen fra.

Du har mulighed for at købe hjørnestykker til dine lysskinner, og du kan bygge et retvinklet Z. Vær opmærksom på, om de vender mod højre eller venstre. Vælg dem i hvid eller sort, så de passer til dine lysskinner.

Astro 10286033 Ascoli Track Spot er et hvidt skinnespot og passer til din 1-fasede hvide lysskinne. Det er for dig, som foretrækker en lampe nær loftet. Spottet kan drejes og vinkles.

Astro er 1286052 Ascoli Track Spot er for dig, der har en lidt rå stil og fortrækker et sort skinnespot. Det passer til din 1-fasede sorte lysskinne.

Om du er til alu profiler med LED strips eller lysskinner med skinnespots til din moderne loftsbelysning uden pendler, kan det være klogt at få hjælp. Så besøg www.lite-house.dk, og se hvordan.