Murano lamper, herunder vintage lamper, i unikke design

Er du til en rund Murano lampe i en unik form og farve, finder du helt sikkert en lampe, der passer dig på modernlamps.dk. Du får Murano lamper, herunder vintage lamper, i glas. Der er smukke vintage lamper i klassisk stil eller som en kæmpejulekugle. Du får også virkeligt cool, bolsjestribede pendler med et indbygget, venligtsindet spøgelse. Og du må se den nuttede Murano Mushroom. Besøg Modern Lamps på Østerbro i København eller på deres hjemmeside. Bemærk, at flere af glaslamperne ikke kan sendes.

Murano lamper fra Modern Lamps

Det anbefales, at du tager et kig på de bolsjestribede Murano lamper med et lille, indbygget, fredeligt spøgelse. Det er LED’erne, der danner øjnene. Du finder kuglerunde pendler, hvor gule, lyseblå og lyserøde nuancer snor sig. En rund Murano lampe kan du også købe med lodrette striber i syrenfarver, eller hvad med det italienske flag? Murano Lamper er netop håndlavede af italiensk glas. Den lyserøde, bolsjestribede Murano lampe får du også i oval. Der er et aflangt “bolsje” til dig. Denne lampe er i farverne hvid, orange, gul, turkis og blå. Den er for dig i den kreative klasse, der har et helt unikt hjem.

I en anden form, men stadig forholdsvis rund er den charmerende bordlampe Murano Mushroom. Den vil egne sig perfekt til børneværelset. Lampen er holdt i lyseblå nuancer og er totalt cute. Denne Murano lampe siger virkelig: “Køb mig.” Se den og andre lamper på modernlamps.dk.

Du får også runde vintage lamper i håndlavet glas

Er dit hjem holdt i vintage stil, er runde vintage lamper noget for dig. Forstil dig en kæmpejulekugle på 40 cm i diameter. Vintage lamper i den stil er af matteret, håndlavet, italiensk glas med smukke, smalle mørke striber i et elegant, snoet spiralmønster. På toppen er pendlen afsluttet med en skinnende, guldfarvet plade, som fatningen sidder i.

Af andre runde, italienske vintage lamper er der også mange, der køber en rund glaslampe i klassisk stil. Farven er matteret hvid med meget diskrete, smalle, lyse striber i et flot, snoet mønster. Fatningspladen er mere messingfarvet. Her får du en vintage lampe, der er hele 45 cm i diameter. Ser du på billederne er den vist både som mat og blank. Du kan få en lignende i 40 cm. Begge beskrives som “i fin stand”.

Er du til vintage lamper på 40 eller 45 cm i diameter? Eller en unik Murano lampe i runde former, flotte farver og bolsjestribede mønstre med det søde, lille spøgelse, som er dannet af inderskærmen og LED’erne? Find glaslamperne på www.modernlamps.dk, og hent dem på Østerbro i København.