Oplad flere enheder på én gang med en opladerstation

Hvis du har forskellig elektronik, som du skal have opladt, så er det fordelagtigt, at du har en stor opladerstation.

Det er nemt og ligetil at bruge en opladerstation. Du skal bare tilslutte den til en stikkontakt med et enkelt kabel, og så kan du sætte dine enheder i stationen og oplade dem på én og samme tid.

Så mange enheder kan du oplade på samme tid

Der er stor forskel på, hvor mange enheder en opladerstation kan klare ad gangen. Hos Charging.dk kan du for eksempel finde modeller med plads til 6 til 12 enheder.

Opladerstationer med 12 rum er naturligvis i stand til at oplade 12 enheder på samme tid. Der er dog ikke altid grund til at købe en kæmpestor ladestation.
Hvis du kun har behov for at oplade din telefon, iPad og computer, så kan du nøjes med en mindre ladestation. Størrelsen og antallet af rum har ingen betydning for, hvor effektiv opladerstationen er.

Opladerstationer til det offentlige rum

Opladerstationer er naturligvis gode at have derhjemme, hvis du skal have ladet mange enheder op på samme tid. Men det er også en smart og pladsbesparende løsning til offentlige rum som for eksempel kontorer eller venteværelser.

Medarbejdere, kunder og besøgende kan nyde godt af en opladerstation, så de kan få strøm på deres enheder, mens de for eksempel skal sidde og vente i længere tid.

Værdiskabe med kodelås

Et værdiskab er en anden rigtig god opladerløsning til det offentlige rum. Med et værdiskab kan du låse din enhed inde i skabet og sikre den med en kodelås. Et værdiskab er smart til opladning i for eksempel fitnesscentre eller svømmehaller, hvor man ikke kan have sin telefon med sig og gerne vil have den låst inde et sikkert sted.

Hos Charging.dk kan du købe en smart opladerstation med aflåste rum til dine enheder. Charging.dk sælger endda opladerstationer med trådløs opladning, så du ikke skal bakse med ledninger.

Hvor hurtig er en opladning i opladerstation?

Du kan for det meste oplade din enhed lige så hurtigt, som du ville i et normalt stik derhjemme. Hastigheden afhænger mere af, hvilken form for kabel du bruger. Nogle hurtigkabler kan for eksempel oplade dine enheder på en brøkdel af tiden.

Opladerstationer er designet til at oplade hurtigt og effektivt, så du ikke skal vente i timevis for at få fyldt batteriet op. Det er også gældende, hvis du skal oplade flere enheder på samme tid.