Computer

Når man får nyt elektronik, er det naturligt, at man gerne vil passe ekstra godt på det. For mange af os er købet af nyt elektronik også en større investering, som man bestemt ikke ønsker at lave i tide og utide! Særligt vil de fleste af os gerne passe ekstra godt på elektronikken, når vi får udleveret en ny bærbar fra kontoret. Man ønsker jo ikke at ødelægge noget, som man reelt set ikke selv ejer.

Hvis du er virksomhedsejer, bør du derfor også tænke over at købe ordentlig beskyttelsesudstyr til IT udstyret, som du kan udlevere til dine ansatte. Herunder specielt hvis der er tale om bærbare computere, som dine ansatte medbringer fra og til arbejde. Der er flere forskellige ting, som du kan gøre, for at sikre dig at IT udstyret er sikret godt nok. Du kan læse med her!

Garanti og forsikringer

Det er selvfølgelig først og fremmest meget vigtigt, at du har en god garanti på jeres IT udstyr. Det vil nemlig betyde, at hvis en computer eller andet pludselig går i stykker, kan du få kompensation – måske endda i form af et helt friskt produkt.

Samtidig er det mindst lige så vigtigt, at du tænker over, hvilke forsikringer I har på jeres IT udstyr. Hvad nu hvis der er indbrud? Eller hvad hvis I oplever vandskade på kontoret? Her er det pludselig meget fordelagtigt at have en forsikring – især hvis I har meget dyrt IT udstyr på kontoret.

Beskyttelsesudstyr

Man kan få mange produkter, som kan hjælpe med at passe på IT udstyret. Sørg eksempelvis for, at dine ansatte – og dig selv – har computertasker og andet udstyr fra Targus. Hvis I slæber rundt på jeres bærbare computere, er en computertaske absolut essentiel.

Det er også vigtigt, at holde computerne rene. Undersøg eventuelt hvilke produkter I skal bruge, for at holde udstyret rent. Hvis udstyret bliver fyldt med støv, kan det nemlig hurtigt bryde sammen.

Bæredygtighed

Det er meget vigtigt, at passe godt på sit IT udstyr. Ikke blot fordi det er en større økonomisk udskrivning for mange, men også i forhold til at blive en mere bæredygtig virksomhed. Hvis man hele tiden investerer i nyt IT, skal der produceres mere af det. I sidste ende går det ud over moder jords ressourcer.

Derfor kan det ses som bæredygtigt og ansvarligt, hvis man tegner sig en god forsikring på kontorets IT samt passer godt på det med diverse beskyttelsesudstyr!