Pokemon kort – En klassiker

Pokemon-kort er samlekort med figurer fra Pokemon-serien. Spillet spilles af to spillere med hver sit eget sæt Pokemon kort. Spillerne skiftes til at trække og spille kort med det formål at besejre den anden spillers Pokemon. Det første Pokemon kort blev udgivet i 1996 i Japan, og Pokemon-kort har været enormt populære lige siden. I dag findes der tusindvis af forskellige Pokemon kort, som man kan samle, bytte og spille med. Hvis du er ny i Pokemon-kortverdenen, kan du læse guiden for begyndere for at komme godt i gang med Pokemon kort. Og husk at gennemse samlingen af Pokemon-kort til salg på hjemmesiden – her finder du nemlig noget for enhver smag!

Mere om Pokemon kort

Som nævnt er Pokémon en japansk mediefranchise, der blev skabt i 1995. Ordet “Pokémon” er en sammentrækning af “pocket monsters”. Franchisen fokuserer på fiktive væsner kaldet Pokémon, som mennesker – bedre kendt som Pokémon-trænere – skal forsøge at fange og træne for at kæmpe mod hinanden. Pokémon-franchisen er siden blevet en af de mest succesfulde mediefranchiser i verden med spil, film, tv-serier, legetøj og meget mere. I 2019 findes der over 850 forskellige Pokémon-arter. Og ifølge de seneste skøn er Pokémon-franchisen over 100 milliarder dollars værd. Der er stor forskel på, hvor eftertragtet og sjældent et Pokemon kort er. Hvis der er en cirkel i det nederste hjørne af kortet, er det et almindeligt kort. Hvis der er en diamant, er det et ualmindeligt kort. Endelig: en stjerne betyder, at det er et sjældent kort. Derudover er der Pokémon-kort med fuld kunst, som også er meget værd. Hvis du vil begynde at samle på Pokémon-kort, skal du holde øje med de sjældnere kort! De vil helt sikkert tilføje værdi til din samling. Hvis du er Pokémon-fan, eller hvis du bare er nysgerrig efter at lære mere om denne enormt populære franchise, så tjek hjemmesiden ud for mere info. Her kan du også læse en masse om Pokemon kort.

Startede som Game Boy spil

Pokémon startede som Game Boy-spil i sin tid. Spillet blev meget populært og blev derefter tilpasset til forskellige andre medier, herunder Pokemon kort, en animeret tv-serie, bøger, film, spil til forskellige konsoller, legetøj, manga-serier, musik, tøj, en forlystelsespark, merchandise osv. Franchisen er nu den mest indtjenende mediefranchise nogensinde, og Pokémon kort er blandt de mest solgte kortspil i verden.