Stort udvalg i reagensglas og andet laboratorieudstyr

Står du for indkøb til et laboratorium? Der er mange ting, der skal være styr på, og det er vigtigt, at alle de redskaber, udstyr og materialer, I har med at gøre, er i høj kvalitet. Det gør i hvert fald, at I ikke skal bekymre jer om at noget pludselig ikke er, som det skal være. Reagensglas er noget af det, der benyttes enormt meget i laboratorier – er du ansvarlig for indkøb, er det naturligvis noget, du allerede er klar over.

Derfor er det relevant for jer at finde ud af både mængde og størrelse – reagensglas findes i mange udgaver, og måske det er bestemte glas, der giver mening for jer? Det kan omvendt også være, at I faktisk gerne vil have et udvalg, så I har noget at arbejde med, uanset hvilke forsøg og projekter, I har kørende i pågældende øjeblik.

Udstyr til skoler

Det er ikke kun professionelle laboratorier, der benytter sig af reagensglas og andet udstyr i samme boldgade. Det kunne også være i forbindelse med fysik/kemiundervisningen på en folkeskole eller kemi i gymnasiet, at I gerne vil have udstyr, jeres elever kan benytte sig af. Her kan det være nødvendigt at indkøbe ganske store mængder, da der typisk er mange elever ad gangen, der har gang i de forskellige former for udstyr.

Af samme årsag er det en god idé at gå på udkig online, så I har de bedste forudsætninger for at gøre en god handel, der giver mening for jer. Her vil I have alle størrelser og udgaver samlet på ét sted, så det er overskueligt og let at have med at gøre – forhåbentlig det betyder, at I hurtigt kommer til at stå med netop det udstyr, uanset om det er reagensglas eller noget andet, I har brug for. Se meget mere på hjemmesiden.