Udskift din iphone-skærm selv

Ejer du en iphone? Og er det en iphone 12? Det kan næsten ikke undgås, at du på et tidspunkt får tabt din mobil. Hvis du er uheldig, vil skærmen blive ødelagt, hvilket er irriterende at gå rundt med i længere tid. Det kan således være svært at se, hvad der foregår – herunder hvem der skriver og ringer til dig.

Gør det nemt og billigt

Hvis du selv vælger at udskifte din iphone 12 skærm, kan det gøres nemt og billigt. Ofte er det meget dyrt at få skiftet den hos en professionel, og du kan somme tider risikere at skulle vente i lang tid på, at din iphone igen er klar. Hvis du gør det selv, vil du således spare en masse penge – samtidig med at du ikke skal vente på, at udskiftningen af din iphone 12 skærm er færdig.

Hvordan skal det gøres?

Hvis du vælger denne løsning, følger der naturligvis nogle instrukser med. For det første kræver det noget værktøj, hvilket du kan købe på hjemmesiden, hvis du ikke i forvejen har det liggende derhjemme. Desuden kan du ligeledes finde tape til din skærm, som kan hjælpe til at opnå stabilitet og tæthed, når du skal skifte din skærm på din iphone 12.

Forskellige skærme at vælge imellem

Online kan du tillige finde forskellige skærme at vælge imellem. Nogle foretrækker den originale skærm fra Apple, som er en smule dyrere end alternativet. Du kan således vælge at købe en OEM skærm i stedet, som er billigere, og minder meget om den originale skærm. Det er stadig en skærm i høj kvalitet, men er en smule billigere prismæssigt, hvorfor nogle vælger dette alternativ i stedet for den originale skærm, som Apple selv producerer. Ellers har du naturligvis også mulighed for at købe den helt originale, som er helt ens med den skærm, du fik, da du købte mobilen.