YouSave.dk tilbyder et Wiser smart home

Lad YouSave.dk blive din nye el grossist! Hos YouSave.dk forhandles el artikler til hjem og arbejdsplads til nogle af landets bedste priser. Udvalget dækker alle former for el udstyr, tilbehør til belysning, VVS artikler og værktøj, sådan at du kan føle dig forberedt til enhver given situation.

Få et moderne Wiser smart home hos YouSave.dk

Gør for eksempel din hverdag en hel del lettere ved at installere et Wiser smart home modul. Et Wiser smart home modul er et smart home system, der forbinder alt fra stikkontakter til overvågningskameraer og termostater. Et Wiser smart home system er altså et system, der hjælper dig med at holde styr på de mange daglige teknologier, som holder dit hjem kørende til hverdag. Modulet er nemt at benytte, da hele Wiser smart home systemet betjenes fra en app. Ved at installere et Wiser smart home system, omdanner du altså din smartphone til en multifjernbetjening, der gør vedligeholdelse af dit hjem så let som en leg. En anden fordel ved et Wiser smart home system er det faktum, at app’en gør dig opmærksom på eventuelle vandskader, indbrud eller lignende tilfælde, der kræver din opmærksomhed. Den sender dig nemlig notifikationer, hvis der opstår ændringer i dit hjems forbrug og rutiner.

Hos YouSave.dk fås en række forskellige moduler, der passer til et Wiser smart home modul. Lysdæmpere, bevægelsessensorer, overvågningskameraer og stikkontakter er alle produkter du nemt får fingrene i, og lige så nemt får installeret i forlængelse af dit nye smart home. Yderligere udstyr såsom en gateway eller diverse reservedele er naturligvis også at finde på www.yousave.dk. En gateway er perfekt, hvis du ønsker at tilslutte flere forskellige boliger, sådan at du for eksempel både kan holde øje med dit hjem og dit sommerhus. En gateway forbinder nemlig dine enheder og er med til at sikre, at dit Wiser smart home system kan styres via din app eller via et stemmestyringssystem såsom Amazon Alexa, Google Assistant eller Siri. Stemmestyring er for eksempel smart at få sat op, da det gør dine oplevelse med dit smart home betydeligt bedre. Skru for eksempel lyset op mens du laver mad, eller slip for at lede længe efter din telefon, og brug i stedet bare din stemme. Vælger du at gøre dit hjem smart med YouSave.dk, kan du altid vide dig sikker på skarpe priser, gode produkter og hurtigt levering. YouSave.dk ønsker nemlig altid at blive din foretrukne el-grossist, og de tilbyder dig derfor altid super fordelagtige priser hele året rundt!